Αποτρίχωση LASER

SOPRANO ICE

Το Medical & Beauty σας παρουσιάζει ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα αποτρίχωσης, το SOPRANO ICE LASER:, Θεωρείται το καλύτερο διάδικο laser παγκοσμίως. Είναι το μόνο laser αποτρίχωσης το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον FDA για χρήση και σε μαυρισμένα δέρματα δηλαδή μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλο το χρόνο με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Με το Soprano ICE μπορεί να γίνει μόνιμη αποτρίχωση laser όλο το χρόνο, ακόμα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία. Με τις ειδικές κεφαλές και τα κατάλληλα προγράμματα, η αποτρίχωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα σημεία του σώματος. Με τη νέα τεχνολογία του Soprano Ice, ο χρόνος θεραπείας μειώνεται στο μισό, ενώ ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα in motion, καταστρέφονται ελεγχόμενα οι θύλακοι των τριχών, χωρίς να μένουν κενά μεταξύ των πεδίων εφαρμογής.

 

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Soprano Ice είναι η αποτελεσματικότητα του σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Ενώ μια τυπική συνεδρία για τις μεγάλες περιοχές του σώματος όπως χέρια και πόδια, διαρκεί πάνω από δύο ώρες, με το Soprano Ice θα έχει ολοκληρωθεί σε περίπου 30 λεπτά.

Μια ακόμη ιδιαιτερότητα της τεχνολογίας Soprano Ice είναι ότι η αποτρίχωση laser δε βασίζεται στο “κάψιμο” των τριχών, όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές, αλλά στην επιλεκτική καταστροφή των θυλάκων. Για το λόγο αυτό η θερμική βλάβη, άρα και ο πόνος και ο κίνδυνος εγκαύματος εκμηδενίζονται. Προκειμένου να είναι αυτό εφικτό, είναι απαραίτητο να προηγηθεί ξύρισμα των περιοχών πριν τη θεραπεία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ανώδυνη και ασφαλής αποτρίχωση.

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού με την DR. Ελένη Τριανταφύλλου για ενημέρωση, αξιολόγηση και προσφορά τιμής για αποτελεσματική, ασφαλή και οικονομική αποτρίχωση.                                                                                                           

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ