Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος, είναι μια τεχνική, ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
Είναι μια επαναλαμβανόμενη θεραπεία η οποία βοηθά να αντιμετωπίσουμε μικρές ατέλειες του σώματός μας με στόχο την επιδερμική σύσφιξη, βελτίωση της κυτταρίτιδας και μείωση του τοπικού πάχους. Με την μεσοθεραπεία σώματος, επέρχεται η λιπόλυση, αφού οι ουσίες που τοποθετούνται κάτω από το δέρμα, έχουν λιποδιαλυτικές ιδιότητες και προσφέρουν σύσφιξη και πιο νεανική όψη στο δέρμα.
Μπορεί να εφαρμοστεί κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς, αλλά και όπου υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας και τοπικής συσσόρευσης λίπους.
Η τεχνική περιλαμβάνει την έγχυση ορισμένων ουσιών, κάτω από την δερματική στοιβάδα του δέρματος στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

Η μεσοθεραπεία σώματος βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος μας και είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
Η διάρκεια και η συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται από το είδος της μεσοθεραπείας και τη βαρύτητα του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 5-10 θεραπείες με μεσοδιάστημα 15 ημέρες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ