Αποτρίχωση

Αποτρίχωση

Το Medical & Beauty σας παρουσιάζει ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα αποτρίχωσης, το SOPRANO ICE LASER:, Θεωρείται το καλύτερο διάδικο laser παγκοσμίως. Είναι το μόνο laser αποτρίχωσης το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον FDA για χρήση και σε μαυρισμένα δέρματα δηλαδή μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλο το χρόνο με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η κεφαλή ψύχεται πολύ οπότε αποτρέπει την δημιουργία εγκαύματος αλλά ελαχιστοποιεί και τον πόνο Επίσης διαθέτει την τεχνολογία SHR (super hair removal) η οποία είναι ο λόγος που μπορούμε να με ασφάλεια να κάνουμε τη θεραπεία και το καλοκαίρι. Η κεφαλή είναι αρκετά μεγάλη οπότε αυτόματα αυτό μειώνει και τον χρόνο θεραπείας μας.

Στο κέντρο μας η κάθε περίπτωση εξατομικεύεται ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τη δομή της τρίχας και την περίοδο του έτους.

Η DR.Ελένη Τριανταφύλλου επιλέγει και ρυθμίζει τις παραμέτρους της θεραπείας (τη συχνότητα, τη διάρκεια παλμού, την ενέργεια, τη διάμετρο της δέσμης του laser κλπ), έτσι ώστε η εφαρμογή να γίνεται με απόλυτα ελεγχόμενο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Πριν ξεκινήσετε για πρώτη φορά laser ενημερώστε την ιατρό μας για τυχόν παθήσεις όπως φωτοδερματοπάθειες, φωτοαλλεργίες και αυτοάνοσα νοσήματα όπως λεύκη,εκζέματα κλπ.

Η εφαρμογή laser κατά τη διάρκεια και μετά τους καλοκαιρινούς μήνες εξαρτάται από την υπό θεραπεία περιοχή του σώματος και από τον τύπο δέρματος. Σε συνεννόηση με την ιατρό μας ενεργούμε ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος μας.

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού με την DR. Ελένη Τριανταφύλλου για ενημέρωση, αξιολόγηση και προσφορά τιμής για αποτελεσματική, ασφαλή και οικονομική αποτρίχωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ