Δερμοαπόξεση

Απολαύστε την δύναμη του Weelco


Η Weelco μας παρουσιάζει το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμαπόξεσης για εφαρμογή στο πρόσωπο ή το σώμα.

Τι είναι η Μικροδερμαπόξεση με Διαμάντι;

Η Μικροδερμαπόξεση με διαμάντι είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική εφαρμογή ανάπλασης του δέρματος, που καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα, χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιού κοπής LASER, για την απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων και την σταδιακή αντικατάστασή τους με νέα και υγιή κύτταρα, με αποτέλεσμα η νέα επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή.

Το δέρμα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και ανανεωμένο από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

• Ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση στο πρόσωπο ή το σώμα
• Ανώδυνο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας
• Αποστειρούμενες και υποαλλεργικές κεφαλές
• Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία

Πως λειτουργεί η Μικροδερμαπόξεση με Weelco;

Οι κεφαλές από αληθινό διαμάντι κοπής LASER, προκαλούν ήπια αφαίρεση κατά στρώματα της κερατίνης στοιβάδας της επιδερμίδας, παρέχοντας λάμψη στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω της ελεγχόμενης αναρρόφησης του δέρματος. Ο συνδυασμός της απόξεσης με το διαμάντι και της αναρρόφησης, εξασφαλίζουν ομοιόμορφη θεραπεία σε όλη την περιοχή θεραπείας ανεξαρτήτως του προσωπικού σας τύπου δέρματος.
Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και ως εκ τούτου, ανώδυνη. Αυτό που αισθάνεστε είναι μια ήπια αναρρόφηση του δέρματος. Επίσης δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, με αποχή από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ