Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία


Η μεσοθεραπεία είναι μία από τις πιο περιζήτητες θεραπείες προσώπου τα τελευταία χρόνια γνωστή και ως “βιολογική αναζωογόνηση”, είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να αναζωογονηθεί το δέρμα.

Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη κ.α. που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο ,στο λαιμό,στο ντεκολτέ. για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της θαμπάδας και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Οι δράσεις της μεσοθεραπείας είναι:

- Βαθιά ενυδάτωση - Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων - Πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων - Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών - Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα - Ήπια συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξη.

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά), χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς καθόλου περιορισμούς καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.

Κατάλληλες ηλικίες για μεσοθεραπεία από είναι 18-76 χρονων. Επιτυγχάνουμε το ποθητό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η διάρκεια και η συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται από το είδος της μεσοθεραπείας και τη βαρύτητα του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 4-8 θεραπείες με μεσοδιάστημα 15 ημέρες.

Ας μην αφήσουμε το χρόνο να στερεί από το πρόσωπό μας τη σφριγηλότητά του, ας μην επιτρέπουμε στον ήλιο να το αφυδατώνει ή να προκαλεί χαλάρωση και ας εμπιστευτούμε στην επιστήμη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ