Γνωρίστε μας

Γνωρίστε κάποιες από τις αρχές μας που κάνουν τη διαφορά!

banner-gnoriste-masΚαθένας από εμάς είναι μοναδικός. Ακολουθώντας επιστημονική μεθοδολογία, στο πλαίσιο προσωπικών συναντήσεων, καταρτίζουμε εξατομικευμένο διαιτολόγιο συνεκτιμώντας όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με την υγεία σας.

Στο πλαίσιο αυτό, σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις αρχές που χαρακτηρίζουν το έργο μας, πάντοτε με σεβασμό στη δική σας προσωπικότητα.

 

 

bullet-1 Δεν υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται στη δίαιτα εκτός και αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Τέρμα, λοιπόν, η ενοχική συμπεριφορά και οι στερήσεις! Δεν υπάρχει τρόφιμο που δεν μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή σας. Απλά ζητήστε το!

bullet-1 Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν. Οι ποσότητες κάνουν τη διαφορά!

bullet-1 Η δίαιτα προσαρμόζεται στις συνήθειές σας και όχι εσείς στη δίαιτα.

bullet-1 Η επικοινωνία σας με το στέλεχος του Κέντρου μας που σας υποστηρίζει είναι συνεχής. Όποτε χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνείτε μαζί του.

bullet-1 Επενδύουμε στην… εκπαίδευσή σας! Με στόχο την τροποποίηση της διατροφικής σας συμπεριφοράς σας παροτρύνουμε να συμμετέχετε στις διαδικασίες μεταβολής βάρους και να ενημερώνεστε για τις βιοχημικές παραμέτρους που σχετίζονται με την υγεία σας. Δείτε περισσότερα για το μηχάνημα μεταβολισμού πατώντας εδώ.

bullet-1 Φροντίζουμε να αποκτήσετε συνείδηση της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς.

[wppa][/wppa]

pdf_printΚατεβάστε το προφίλ μας
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία σύντομη δωρεάν εξέταση πατώντας εδώ.