Υλικά
1 ατομική μέτρια αραβική πίτα
2κ.σ σάλτσα ντομάτας
2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
2κ.σ μανιτάρια
2κ.σ καλαμπόκι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε την αραβική σε ένα πιάτο και αλείφουμε στην μια πλευρά της, την σάλτσα ντομάτας και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Ψιλοκόβουμε τις φέτες γαλοπούλας και τυριού και τις ρίχνουμε από πάνω για να καλυφθεί η επιφάνεια. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το καλαμπόκι . Βάζουμε την αραβική στο φούρνο για 15-20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να ξεροψηθεί η αραβική. Όταν ψηθεί την βγάζουμε από το φούρνο την κόβουμε σε 4 κομμάτια και απολαμβάνουμε την δική μας υγιεινή εκδοχή πίτσας.
Διατροφική αξία
1 ατομική μέτρια αραβική πίτα -110 Kcal
2κ.σ σάλτσα ντομάτας – 25 Kcal
2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή – 110Kcal
2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών – 200kcal
2κ.σ μανιταράκια -20Kcal
2κ.σ καλαμπόκι -40Kcal
ΣΥΝΟΛΟ 450 Kcal
ΠΡΟΣΟΧΗ
Για την τελειοποίηση του πιο πάνω πιάτου επιλέγουμε να συνδυάζουμε μια πλούσια σε πράσινα χόρτα σαλάτα η οποία θα μας κρατήσει χορτάτους για περισσότερη ώρα . Να θυμόμαστε η πιο πάνω εκδοχή πίτσας είναι για στιγμές που πραγματικά λαχταρούμε να καταναλώσουμε πίτσα και δεν συστήνεται να καταναλώνετε πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα.