Υλικά:
Εκτέλεση:
Πρώτο βήμα
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και στη συνέχεια την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης.
Δεύτερο βήμα
Ανάλογα με τις γεύσεις που θα φτιάξουμε, μοιράζουμε το μίγμα σε ίσα μέρη. Ανακατεύουμε κάθε γεύση ξεχωριστά. Π.χ. στο ένα τοποθετούμε το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, στο άλλο το μέλι με τους ξηρούς καρπούς κ.ο.κ.
Τρίτο βήμα
Τοποθετούμε το κάθε μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια αντικολλητικό χαρτί και το στρώνουμε με έναν πλάστη, δίνοντας του σχήμα παραλληλόγραμμου. Το πάχος πρέπει να είναι ενός δάχτυλου.
Τέταρτο βήμα
Αφού πάρει το σχήμα που θέλουμε, αφαιρούμε το επάνω αντικολλητικό χαρτί και κόβουμε με ένα μαχαίρι μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το κάθε μίγμα.
Πέμπτο βήμα
Στη συνέχεια, αφού αφήσουμε τα κομμάτια λίγη ώρα να κρυώσουν, τα χωρίζουμε και τα αφήνουμε να σφίξουν.
Έκτο βήμα
Καλή σας όρεξη!!!