Το μηχάνημα Fit Mate και πως λειτουργεί

Βηματομετρητής: Ένα βήμα προς την υγεία
14 Σεπτεμβρίου, 2015

Το μηχάνημα Fit Mate και πως λειτουργεί

elegxos-metavolismou

Είσαι σε ένα διαρκή αγώνα αυξομείωσης βάρους; Τώρα έχεις τη λύση. Μάθε πόσες θερμίδες καίει το σώμα σου. Η διατροφή σου προσαρμόζεται με βάση την ανάγκη αυτή.

Το fit mate δίνει λύση στο πρόβλημα σου. Αναλύει το τι πραγματικά μπορείς να μεταβολίσεις και σου προσαρμόζει τη διατροφή σου με βάση τις ανάγκες σου για γρήγορο αποτέλεσμα.

Υπολογίζει και προσαρμόζει χωρίς στέρηση το τι πρέπει να φας. Σου αναλύει όλα τα θρεπτικά συστατικά και σου καλύπτει ανάγκες.

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με σκοπό να είσαι υγιής.

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα τα οποία μετρούν το μεταβολισμό σου και προσαρμόζουν τη διατροφή σου με βάση τις ανάγκες αυτές, έρχονται να δώσουν λύση στο ποσό των θερμίδων που καίει το σώμα σου. Ήρθε η στιγμή να ελέγξεις και να δώσεις λύση σε προβλήματα παχυσαρκίας έχοντας άριστη υγεία.

image-elegxos-metavolismou

Εξατομικευμένα, διαφορετικά για κάθε οργανισμό προγράμματα διατροφής. Λύση στα προβλήματα παχυσαρκίας. Υπολογίζουμε τι καίει το σώμα και την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στον τρόπο ζωής και τις καθημερινές δραστηριότητες. Για να έχουμε άριστη υγεία χωρίς προβλήματα.

Πόσο καις κάθε μέρα; Αυτό πρέπει να φας για να αδυνατίσεις!

Όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο πρέπει και το θέλω, διάλεξε αυτό που πρέπει, αρκεί να το θέλεις πολύ. Εμείς είμαστε εδώ, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για να σου δείξουμε τον τρόπο. Στο χώρο μας η υγεία έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς είμαστε δίπλα σου για να σε φροντίσουμε με τις εξειδικευμένες υπηρεσίας μας.

Στη διατροφή τα πάντα είναι θέλω και μπορώ. Η ψυχολογική στήριξη είναι παροχή μας σε αυτή την προσπάθεια και εμείς είμαστε δίπλα σου. Δε θέλει κόπο. Κάνε τη διάφορα.

Αλλάζει η ζωή σου όταν αλλάζουν τα πιστεύω σου. Τώρα μπορείς να κανείς τη διάφορα.

Μέτρησε το μεταβολισμό σου γιατί είναι μοναδικός.

Μαθέ πόσες θερμίδες καίει το σώμα σου και με βάση τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας έλα να σου προτείνουμε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής.

Δείτε μερικά παραδείγματα σε PDF

pdf_printFITMATE_διαχείρηση βάρους

pdf_printFITMATE_RMR

 

 

Comments are closed.