19 Νοεμβρίου, 2015
Οι διατροφικές ετικέτες, είναι εκείνες που βρίσκονται στα τρόφιµα και περιγράφουν την περιεκτικότητα τους σε θρεπτικά συστατικά. Ο στόχος τους είναι να καθοδηγήσουν τον καταναλωτή να […]
Do you like it?0
18 Νοεμβρίου, 2015
Το ασβέστιο είναι μεταλλικό στοιχείο απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η μεγαλύτερη ποσότητα ασβεστίου βρίσκεται στα οστά και τα δόντια μας. Ακόμη είναι πολύ σημαντικό συστατικό […]
Do you like it?0
13 Νοεμβρίου, 2015
Τα άτομα με αυξημένο ουρικό οξύ πρέπει να δείξουν μια ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση τροφίμων με περιεκτικότητα σε πουρίνες. Διάφοροι παράγοντες ευνοούν στην αύξηση του ουρικού οξέος στο αίμα. […]
Do you like it?0
5 Νοεμβρίου, 2015
ΦΑΓΟΠΥΡΟ (ΜΑΥΡΟ ΣΙΤΑΡΟ – επιστημονική ονομασία Fagopyrum esculentum) Η προέλευση του είναι από την Ανατολή και είναι ιδιαίτερα γνωστό στις ασιατικές χώρες. Θεωρείται «ψευδό-δημητριακό» και […]
Do you like it?0
4 Νοεμβρίου, 2015
Η αύξηση του σωματικού βάρους στην διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι φυσιολογική και απαραίτητη. Κατά μέσο όρο το βάρος φτάνει περίπου τα 12 κιλά. Αυτά είναι τα […]
Do you like it?0