Μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την βαθιά ανανέωση , την αντιγήρανση της επιδερμίδας , την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση των βαθιών γραμμών και ρυτίδων .

Είναι μία από τις πιο περιζήτητες θεραπείες προσώπου & σώματος τα τελευταία χρόνια γνωστή και ως “βιολογική αναζωογόνηση”.

Κατά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας , μέσω του ελεγχόμενου μικροτραυματισμού , ενεργοποιούμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ταυτόχρονα όμως διεισδύουμε στο δέρμα το ιδανικό συμπλήρωμα για αυτό, σε βάθος που δεν μπορούν να φτάσουν τα απλά καλλυντικά προιοντα. Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο ,στο λαιμό, στο ντεκολτέ για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της θαμπάδας και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Εφαρμόζεται όμως  και στο σώμα δίνοντας απάντηση σε προβλήματα τοπικού πάχους & κυταρίττιδας.  

Πιο συγκεκριμένα προσφέρει

Βαθιά ενυδάτωση – Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων – Πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων – Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών – Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα   

   Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά), χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς  περιορισμούς καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.

Η Μεσοθεραπεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η διάρκεια και η συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται από το είδος της μεσοθεραπείας και τη βαρύτητα του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 4-8 θεραπείες με μεσοδιάστημα 15 ημέρες & το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας συνεδρία..

  Η Μεσοθεραπεία διακρίνεται στην Ετερόλογη και στην Αυτόλογη.

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Πρόκειται για τη θεραπεία κατά την οποία εγχύεται το κατάλληλο για τις δικές σας προσωπικές ανάγκες «κοκτέιλ». Μερικά από αυτά εμπεριέχουν πληθώρα βιταμινών, αμινοξέων, ενζύμων, υαλουρονικού  οξέως κ.α. απαραίτητων δομικών συστατικών.

 Η θεραπεία είναι απόλυτα εξατομικευμένη ενώ η επιλογή του ιδανικού μεσοθεραπευτικού υλικού γίνεται από την Ιατρό κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών του ατόμου.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία – PRP Αφορά στη μεγιστη θεραπεία αντιγύρανσης!Με μια μικρή ποσότητα αίματος που προέρχεται από τον ίδιο τον ασθενή. Το αίμα αυτό, φυγοκεντράται και χρησιμοποιείται στη θεραπεία. Η αυτόλογη Θεωρείται η πλέον βιοσυµβατή θεραπεία, δεδομένου ότι αντί για εξωγενή στοιχεία, αξιοποιεί αυτόλογα συστατικά του πλάσματος και αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων που διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης, ενώ προέρχονται από το αίμα του ίδιου του ασθενή. Επιπλέον, το αποτέλεσμά της διαρκεί περισσότερο από αυτό οποιασδήποτε άλλης παραδοσιακής μεσοθεραπείας, χάρη στην αυτόλογή της δράση, με αυτό να παραμένει έως και 6 μήνες.

Σε αυτή τη μορφή μεσοθεραπείας, το μείγμα έγχυσης μπορεί να εμπλουτιστεί με υαλουρονικό οξύ , το οποίο θρέφει και επιδιορθώνει φθορές στα κύτταρα της επιδερμίδας, διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και επαναφέροντας την χαμένη νεανικότητα και σφριγηλότητά του.

Ας μην αφήσουμε το χρόνο να στερεί από το πρόσωπό μας τη σφριγηλότητά του, ας μην επιτρέπουμε στον ήλιο να το αφυδατώνει ή να προκαλεί χαλάρωση και ας εμπιστευτούμε στην επιστήμη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ