Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Τι είναι η Μικροδερμαπόξεση με Διαμάντι;

Η Μικροδερμαπόξεση με διαμάντι είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία ανάπλασης του δέρματος, που καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από διαμάντι  , οι οποίες έχουν υποστεί συγκεκριμένη επεξεργασία με LASER, πετυχαίνουμε την απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων και την σταδιακή αντικατάστασή τους με νέα και υγιή κύτταρα. Το αποτέλεσμα?
Το δέρμα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και ανανεωμένο από την πρώτη κιόλας θεραπεία !

ΟΦΕΛΗ

• Ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση στο πρόσωπο ή το σώμα
• Ανώδυνο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας
• Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία

Πως λειτουργεί η Μικροδερμαπόξεση

Οι κεφαλές από αληθινό διαμάντι , προκαλούν την ήπια αφαίρεση των επιφανειακών στρωμάτων της κερατίνης στοιβάδας της επιδερμίδας, παρέχοντας λάμψη στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω της ελεγχόμενης αναρρόφησης του δέρματος. Ο συνδυασμός της απόξεσης με το διαμάντι και της αναρρόφησης, εξασφαλίζουν ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλη την περιοχή θεραπείας ανεξαρτήτως του προσωπικού σας τύπου δέρματος.
Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και ως εκ τούτου, ανώδυνη. Αυτό που αισθάνεστε είναι μια ήπια αναρρόφηση του δέρματος. Επίσης δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, με αποχή από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ