Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος


Μεσοθεραπεία Σώματος

Είναι μια ενέσιμη επαναλαμβανόμενη θεραπεία η οποία βοηθά να αντιμετωπίσουμε μικρές ατέλειες του σώματός μας με στόχο την επιδερμική σύσφιξη, βελτίωση της κυτταρίτιδας και μείωση του τοπικού πάχους. Οι ουσίες αυτές μπλοκάρουν την αποθήκευση λίπους και ενεργοποιούν τη λιπόλυση, την αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση, βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και τελικά, στη μείωση του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη του δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς, αλλά και όπου υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας και τοπικής συσσόρευσης λίπους.

Η τεχνική περιλαμβάνει την έγχυση ορισμένων ουσιών, μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας κάτω από την δερματική στοιβάδα του δέρματος στον υποδόριο λιπώδη ιστό στην περιοχή που επιλέγεται. Ο συνδυασμός των ουσιών που εγχέεται εξαρτάται από το μείγμα που παρασκευάζεται από τον ιατρό, αλλά μπορεί να περιέχει μικροποσότητες από φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, ένζυμα, θρεπτικές ουσίες, ορμόνες και φάρμακα όπως αγγειοδιασταλτικά, μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντιβιοτικά.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος αντιμετωπίζει την επιδερμιδική χαλάρωση και το τοπικό πάχος.

Η μεσοθεραπεία σώματος βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος μας και είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες είναι κατάλληλοι για μεσοθεραπεία. Δεν συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες, ινσουλινο-εξαρτώμενους διαβητικούς ή άτομα με καρδιακές παθήσεις, ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου ή ισχαιμία, καρκίνο, βλάβες του δέρματος, αλλεργία σε οποιαδήποτε συστατικά της μεσοθεραπείας ή όσοι παίρνουν αντιπηκτικά.

Η διάρκεια και η συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται από το είδος της μεσοθεραπείας και τη βαρύτητα του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 5-10 θεραπείες με μεσοδιάστημα 15 ημέρες, ανάλογα με τα μέρη του σώματος που είναι προς θεραπεία. Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά. Μετά το τέλος του κύκλου των θεραπειών ίσως χρειαστούν συνεδρίες συντήρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ